Kunde
Tek3D (Internprosjekt)

Leveranse
3D-Visualisering, dronefoto

Metodikk
Egenprodusert 3D-modell lagt over dronefoto

Kategori
Natur, Hytte

Tidslinje
2020

Lokasjon
Ytre Forsøl (Hammerfest), Finnmark, Norge

Hyttekonsept i Ytre Forsøl

Etter å ha kjøpt inn drone som vi bruker til å ta fantastiske bilder med ønsket vi å prøve oss på å bruke våre egnene bilder til 3D-visualisering. Dermed ble det planlagt å ta en tur til Ytre-Forsøl hvor vi tenkte å lage ett konsept på en liten hytte man kan sitte i å ta seg en kopp kaffe. når man har kommet fram. Hytten er plassert foran strandkanten og gir 360 grader utkikk i alle retninger. 

Interiør sett fra sør-vest

Eksteriør sett fra nord-øst

Eksteriør sett fra sør-vest

Behind the scenes

Bilder som viser litt om hvordan 3D-Scenen ser ut og er satt opp

Clay Render

Clay renders er den første milepælen i 3D-prosessen, (Clay render fordi overflatene minner om leire) som viser fram hvordan modellen ser ut før overflatene får teksturer og farger. Dette hjelper deg som kunde å forstå hvordan helheten av prosjektet ser ut og hvordan prosjektet vil bli representert i sluttproduktet, dette er spesielt nyttig om man tidligere kun har sett prosjektet i 2 dimensjoner, som for eksempel en plantegning. I dette steget gjør vi også kamerajusteringer og generell lyssetting for å få en ide om hvordan prosjektet best mulig kan representeres.

Before After
Before After

Oppsett

Dette er hvordan interiørscenen ser ut fra utsiden av de digitale kameraene. Her er panoramabildet brettet rundt selve hytten for å skape illusjonen av dybde.